A propos de Dubavo

Dubavo is een groothandel in diergeneesmiddelenmedisch materiaal, verzorgingsproducten en diervoeding gevestigd in de Westhoek. Vanuit ons magazijn te Reninge leveren we dagelijks dierverzorgingsproducten aan dierenartsen in het volledige land.

Professionele partner van dierenartsen sinds 1976

Als gevestigde waarde voor  dierenartsen in Vlaanderen en Wallonië engageren wij ons om onze klanten de beste service te bieden. Als Dubavet klant kan u dan ook rekenen op:

  • een grote voorraad producten in ons magazijn;
  • mogelijkheid tot afhalen van uw bestelling in ons magazijn te Reninge of dagelijkse levering in Vlaanderen en Wallonië via ons eigen GDP gecontroleerd transport;
  • uitgebreide expertise dankzij bijna 50 jaar ervaring;
  • persoonlijke en flexibele aanpak van het familiebedrijf;

Kortom, wij zijn uw professionele partner in dierverzorging.

Familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring

Het is mater familias Mia Dubaere die in 1976 van start gaat met het verkopen van diergeneesmiddelen vanuit haar lokale apotheek in het dorpje Reninge. Dankzij Mia’s expertise, persoonlijke aanpak en uitstekende service groeit dit door de jaren heen al snel uit uit tot een heus bedrijf. Nadat haar man Leo Voet eerder mee in de zaak stapte, is de apotheek in 1989 te klein geworden en verhuist de zaak onder een nieuwe naam naar een ruim magazijn: Dubavo is geboren.

Dochter en huidige zaakvoerder Geertrui nam in 2004 de fakkel over van haar ouders en zet hun werk met veel passie en toewijding verder. Zo verhuisde de zaak intussen naar een groter en gesofisticeerd magazijn en telt het team op heden een tiental gepassioneerde medewerkers, waaronder ook Kurt, partner van Geertrui, die medezaakvoerder werd.

In 2022 wordt Dubavo opgesplitst in 2 takken: Dubavet voor dierenartsen, met hetzelfde gamma en dezelfde service als van Dubavo en Dubanet voor zelfstandigen en bedrijven, met het gamma van schoonmaakproducten en medische verbruiksproducten

De familiale waarden die jaren geleden aan de grondslag van Dubavet lagen dragen we vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Dankzij de bijna 50 jaar ervaring heeft Dubavet een continue en omvangrijke expertise rond de verzorging van dieren opgebouwd. Maar bovenal is Dubavet meer dan een groothandel: we hebben een nauwe band met onze klanten en maken het verschil met onze flexibele en persoonlijke aanpak. We zijn dan ook trots dat vandaag heel wat loyale dierenartsen, verspreid over Vlaanderen en Wallonië, op ons vertrouwen als hun professionele partner in dierverzorging, en dat elke dag opnieuw.